!NA BLOGU JIŽ NEMÁM V PLÁNU PRACOVAT. NĚKTERÉ ČLÁNKY SE PŘESUNOU NA MŮJ DRUHÝ BLOG - NESCIO!

Tara čiri - Japonská polévka z tresky a zeleniny

27. června 2007 v 15:30 | Yoshiko Okatama |  Japonská kuchyně
Japonská polévka z tresky a zeleniny
Ingredience
200 g tresky nebo jiného bílého rybího masa, 3 hrnečky vývaru, 100 g čerstvého špenátu nebo kadeřávku, 5 g sušených hub, glutasol (vegetu), čtvrt lžíce sójové omáčky, 4 plátky oloupaného citrónu, sůl.

Doba přípravy
Tresku nebo jinou rybu dobře osolíme. Nakrájíme na čtyři stejné kousky a dáme vařit do vývaru. Špenát nakrájíme na tenké proužky a dáme ho vařit zvlášť. Zvlášť také necháme povařit sušené houby. Do polévky, ve které se zatím vaří pouze ryba, přidáme glutasol, sójovou omáčku a sůl. Přidáme špenát a houby. Do každé misky nebo talíře dáme kus ryby, úměrně špenátu, hub a vývaru. Každou porci ještě přichytíme glutasolem, sójovou omáčku, popřípadě dosolíme.

Přílohy
Polévku před podáváním přizdobíme plátkem citrónu.
Tento skvělý recept jsem našla TADY
Dobrou chuť...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Valentino Valentino | Web | 27. června 2007 v 15:33 | Reagovat

u   mě    je    zajimavy članek    o  sebevraždě  tak  mrkněte

2 Ayako Ayako | Web | 26. října 2007 v 21:21 | Reagovat

to musí být dobrý....:-D sama sem blazen do japponska :-)

máš to tu moc hezký

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.